Loonwerk

Het loonwerk dat wij doen is seizoensgebonden. In de zomer persen we ronde grasbalen bij diverse veehouders in Kamerik en omgeving. Wij hebben twee Kuhn VPB persen met Case trekkers ervoor. De twee combinaties zijn voorzien van brede banden om de zachte veengraslanden zo min mogelijk te belasten. Bij een aantal klanten worden de balen na het persen naar de boerderij gereden. Hiervoor hebben wij een balenklem ontwikkeld die kan kantelen, zodat de balen snel op de balenwagen gestapeld kunnen worden. Daarnaast hebben we een midi-pers die kleinere ronde balen perst.
Deze baaltjes zijn handzaam: ze kunnen door een deur worden gerold en zijn ideaal als de voersnelheid niet heel hoog is. Vaak worden deze baaltjes gebruikt voor schapen, geiten en paarden. Bovendien persen we hooibaaltjes en ook deze baaltjes kunnen we eventueel wikkelen. Wij verkopen ook midibalen en gewikkelde hooibalen en ze kunnen desgewenst ook thuis worden gebracht. In de winter bestaat ons loonwerk uit hout snipperen en greppels frezen om zo de afwatering van het grasland te bevorderen.
Customer Testimonails

Vakmanschap

Iets goed doen vanuit intrinsieke motivatie in het streven naar kwalitiet, iets moois maken dat tevens aan de specificaties voldoet. Een activiteit die zich richt op maakproces waarin een vakman zichzelf, zijn kennis, zijn zorg en aandacht investeert.